3D

Indlæg og såler

 

 

Vi bestræber os på at give dig det bedste resultat, og derfor har vi indgået samarbejde  med franske Sidas – Your Foot Company. Dette betyder, at vi har mulighed for at tilbyde dig nogle kvalitetssåler, som giver dig og dine fødder de bedste muligheder. 

 

 


Vi er garanter for kvalitet og tager gerne dig i hånden, således vi finder den optimale løsning for dig. Derfor tilbyder vi en mulighed for et gratis tjek af dine fødder og fodform. 

Typisk tager det konsultationen op til 30 min.  Dit fodaftryk vil blive afsat på vores specialmaskine, og vil danne udgangspunkt i vores snak omkring dine fødder og dine problemstillinger.Husk nu… at det er en selvfølgelighed hos os, at vi giver dig gode råd og inspiration til øvelsesvalg, hvis dette skulle være relevant.

 

Speciallavet såler

 

 

Vi har også mulighed for at lave en formstøbt sål til dig. Dette er en mere kompliceret proces, hvor vi tager afstøbning af din fod. Herefter aflaster eller korrigerer vi din fod via sålen. 

 

Vores speciallavede såler er som udgangspunkt dynamiske.

Dette vil sige, at de fremmer muskelaktivitet og dit naturlige gangmønster. Dette er især vigtigt i forhold til knæ- og hofteproblematikker. 

Bliv kontaktet


Vi ringer til dig angående såler 

 
 
 
 

PRISLISTE


Undersøgelse

 

Book tid hos vores speciale-ansvarlige fysioterapeut Morten Raun Olsen, for en gratis konsultation. 

0 kr.

Standard sål

 

Vælg mellem low, medium eller high modellerne.


300 kr.

Speciallavet sål

 

Inklusiv optimal såltype, fysioterapeutisk rådgivning og analyse. ca. 90 min. 
Mulighed for gratis opfølgning og tilpasning af sål.

1500 kr.