Træning - Personlig genoptræning


Personlig fysioterapeutisk behandling af artrose problematikker (både knæ og hofte), skal være målrettet ambitionen om et fysisk aktiv liv.


Specialiseret træning ( som er målrettet dig og dine ambitioner) kan gøre det muligt at opnå de bedste resultater og genvinde din aktivitet.


Gradvis genoptræning er et vigtigt element, og fokuset på kvalitet og erfaring er afgørende for at opnå de bedste resultater.


Behandlingen kan bestå af en kombination af manuel terapi og træning, såsom styrketræning, stretching, øvelser for balance og proprioception, samt kardiovaskulær træning.Vi vil som gode fysioterapeuter lytte til dine mål, finde ud af, hvor langt du kan gå, og oprette et behanlingsforløb, der passer til dine behov og tilstand.


Forskellen mellem hofte og knæ...


Hofte- og knæarthrose er begge former for slidgigt, som er en degenerativ tilstand, der forårsager smerte og begrænset bevægelse.


Det primære forskel mellem hofte- og knæarthrose er, at hofteartrose påvirker leddet mellem lårbenet og hofteleddet, mens knæartrose påvirker leddet mellem lårbenet og knæet.


Knæartrose er ofte mere alvorlig end hofteartrose og kan forårsage mere smerte og begrænset mobilitet.

Træningsprogam - Fitness


Du kan her gratis downloade vores standard program til optræning af artrose problematikker (både hofte og knæ.). Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til programmet.God træning...

Videnskablig baggrund:

Alt vores behandling bygger på et solidt videnskabligt fundament. Vi sørger altid for at evidens og vores behandlingstilgang går hånd i hånd.
Download vores videnskablige referenceliste her: fysisk aktivit som behandling - slidgit